OOSTERBEEK OPEN 2019

Voor de 15e keer Oosterbeek Open

Badminton Club Oosterbeek

Badminton Club Oosterbeek organiseert, in samenwerking met haar sponsoren, wederom een groot recreantentoernooi.

Hierbij willen we je, namens het bestuur van de BCO, van harte uitnodigen om deel te nemen aan de

Oosterbeek Open 2019 dat op zondag 3 november 2019 plaatsvindt in de Sporthal Doorwerth, Dalweg 3 te Doorwerth.

De Oosterbeek Open 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

Koninklijke BDU (Hoog en Laag), Jansen Recycling & Transport, Juwelier Haas Arnhem, IFA Verzekeringen,

GIJ Oosterbeek, Sanitair Online, Kantine Sporthal Doorwerth, Read Shop Doorwerth, JIVE Communicatie, VA Climate,

Jumbo Doorwerth De Weerd, Schuiling Schoenen Oosterbeek, De Kruijff & De Waal Accountants, Metnaaldendraad.nl, Hondentrimsalon Driel en Landwinkel IJsseloord.

Dit regionale badmintontoernooi wordt na het succes van de voorgaande jaren wederom georganiseerd.

Behalve leden van de BCO kunnen ook leden van andere verenigingen meedoen en zelfs personen die geen lid zijn van een badmintonvereniging. Kortom, iedereen van 16 jaar en ouder (mits geen competitiespeler) kan deelnemen aan dit toernooi.

Er zullen op zondag 3 november 2019 van 10.30 tot 17.00 uur dubbel wedstrijden (GD en HD) worden gespeeld in diverse poules en daarna eventueel in een afvalsysteem (dan wel in kruisfinales).

Er dient op het aanmeldingsformulier aangegeven te worden in welke categorie men speelt. Uiteraard geldt dat men speelt in de hoogste categorie van de opgegeven categorieën. Er zal worden gespeeld in de categorieën A (gevorderd en/of ex-competitiespeler), B (redelijk gevorderd) of C (beginner).

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 per koppel (€ 7,50 per deelnemer). In verband met de beperkte capaciteit zal gelden dat er een maximum aantal spelers zal worden toegelaten. Inschrijving en toewijzing gaat in volgorde van binnenkomst. Iedereen zal in principe minimaal 3 wedstrijden spelen.

Je kunt je opgeven via onderstaand inschrijvingsformulier. Let op, de aanmelding is pas geldig na ontvangst van de
€ 15,00 op bankrekening NL91 RABO 0355 0959 20 t.n.v. Badminton Club Oosterbeek met als omschrijving “Oosterbeek Open 2019”.

Doe sportief en doe mee aan dit jubileum Oosterbeek Open Badmintonkampioenschappen 2019.

Met sportieve groet,

Debby Cieraad

Bob Siep

Han Werner

Sportkantine Doorwerth

AANMELDFORMULIER BCO open 2019

• Inschrijven vóór 1 oktober 2019
  • De inschrijvingen zullen in volgorde van binnenkomst worden behandeld, schrijf je dus snel in!
  • Bij een te hoog aantal inschrijvers, kan het gebeuren dat de organisatie u moet teleurstellen
  • Na aanmelding krijgt u binnen twee weken bericht van de organisatie

Vereist

Formulier verzenden...